fbpx
Logoen til Cid lines

Vilofoss

Vi er stolte av å være forhandlere av Vilofoss-merkevaren, som er anerkjent for å levere kvalitetsprodukter innen forblandinger, mineraler, vitaminer og tilsetningsstoffer til landbrukssektoren.

Vilofoss har et sterkt omdømme som skaper verdiskapende løsninger for den globalt konkurransedyktige bonden. Vi tilbyr skreddersydde gårdsblandinger som er spesialtilpasset dyreproduksjonen. I tillegg til vitamin- og mineralforbindelser og forblandinger, har vi et bredt spekter av spesialprodukter som melkeerstatning for kalver og griser, velferdsprodukter, desinfeksjonsmidler og andre unike problemløsere.

Vår tilknytning til den danske DLG-gruppen og størrelsen på vår organisasjon gjør oss til en verdifull rådgiver og partner for landbrukssektoren. Vi er dedikerte til å tilby profesjonell rådgivning som er målrettet mot å optimalisere kundens ytelse.

Når du velger 3B agro som din leverandør av Vilofoss-produkter, kan du være trygg på at du får tilgang til pålitelige og kvalitetsprodukter som er nøkkelen til suksess i landbruket. Vårt erfarne team står klare til å veilede deg og tilby skreddersydde løsninger som passer til dine behov.

Ta kontakt med oss i dag for å utforske vårt brede utvalg av Vilofoss landbruksprodukter. La oss være din pålitelige partner og bidra til å øke ytelsen og lønnsomheten på gården din. Vi ser frem til å samarbeide med deg og levere verdiskapende løsninger til landbruket!

Logoen til Cid lines

Vilofoss Norge

3B Agro AS
Sandevegen 144
6973 Sande i Sunnfjord

+47 477 55 085
www.3bagro.no

Vilofoss Danmark

Ballesvej 2
7000 Fredericia
Denmark

+45 3368 5653
www.vilofoss.com