fbpx
provita kampanje

Provita

Provita Eurotech Ltd er et privateid selskap som holder til i Nord-Irland og driver med utvikling, produksjon og markedsføring av naturlige dyrehelseprodukter. De har en 15.000 kvadratmeter store fabrikk, spesialbygget for produksjon av dyrehelseprodukter og er det eneste GMP-lisensierte anlegget for produksjon av veterinære probiotiske produkter i Europa.

Selskapet har en omfattende forsknings- og utviklingsavdeling som har utviklet en rekke produkter som er spesifikke for storfe, sauer, griser, fjørfe, hester og små dyr. Disse produktene spiller alle en rolle for å opprettholde god helse og forbedre dyrets ytelse naturlig.

Som en leverandør av Provita-produkter til det norske markedet ønsker 3B Agro AS å sikre at våre kunder har tilgang til kvalitetsprodukter for å forbedre dyrehelsen. Vi setter stor pris på vårt samarbeid med Provita Eurotech Ltd og deres ekspertise innen dyrehelse.

Provita-serien inkluderer følgende kategorier: probiotika, fôrtilskudd, råmelkprodukter, elektrolytter, luftrenser og hovpleieprodukter, tilsetningsstoffer til fôr og flere geler. Disse produktene er nøye utviklet for å møte behovene til norske bønder og oppdrettere.