fbpx

Vi er på plass, og klare for en superhelg på Sandnessjøen. På fredag og lørdag vil utstillingen vare fra klokken 10:00 til 18:00, og på søndag fra 11:00 til 15:30.

Før denne messen har vi også styrket mannskapet med to nye ansatte. Per Ove Lexau og Bjørn Harald Bakken er allerede godt i gang med jobben som kundekonsulent, og noen av dere har allerede møtt på disse på gården eller snakket med de på telefon. Framover vil dere møte begge desse to på gården og i telefonen, og da håper vi alle tar de godt imot. Under Horva blir Bjørn Harald med på den første messen sammen med oss. Det er alltid spennende å få flere med på laget, og vi ønsker de velkommen til 3B Agro & 3B Service AS familien.

 

 

Programmet for årets messe er godt variert, og messen samler både de som driver innenfor landbruksnæringen og de som har interesse for norsk landbruk. Suksessen med å flytte denne messa til byen følges opp med at også årets arrangement arrangeres i sentrum. Det er gratis inngang og mye spennende for hele familien. Det blir også både faglige og kulturelle innslag i tillegg til messefest og mye mer. Så ingen grunn til å ikke møte opp, og sammen med Skogly Agro AS vil vi ha mye å vise frem.

Vi håper flest mulig kommer og tar en tur innom standnummer 32, vi snakkes!  Beaming Face with Smiling Eyes on Skype Emoticons 1.2

 

 

Årets program