fbpx

Selv om vi ikke er helt der enda, så nærmer det seg vårens vakreste eventyr. Under våronna blir det såing og planting, og bøndene sørger for at det blir norske grønnsaker, poteter og korn til brød også til høsten. Den norske bonden er viktig for samfunnet og ikke minst så trenger jordbruksnæringen bonden. På samme måte som Norge trenger jordbruksnæringen. Vi krysser fingrene for en god våronn og høstingssesong i 2022. Vi får også håpe at de galopperende gjødselkostnadene kompenseres før våronna er i gang, for uten en god kompensasjon blir det tøft for bonden.  

 

Provita Advance+

Ved å tilsette ulike ensileringsmidler, så sikrer man bedre kontroll på gjæringen og bevarer næringen i gresset bedre. Viste du at grovfôret i norsk melke- og kjøttproduksjon har en samlet verdi på over 10 milliarder kroner, dette viser hvor stor plass det har på det norske landbruk. Ensileringsmiddelet Advance + er en unik formulering på det norske markedet. Fôr som er behandlet med dette produktet vil ha forbedret stabilitet sammenlignet med konkurrerende melkesyreprodukter. Advance+ fra Provita har levert gode resultater siden 2017, og vi i 3B Service har fått mange gode tilbakemeldinger på dette produktet. Dette sa bonden Johannes Hjelmeland etter å ha prøvd ut Advance+;

 – Jeg merker stor forskjell når jeg bruker Advance+ sammenlignet med andre ensileringsmidler som er syrebaserte. Jo flere av riktig type bakterier, jo bedre. Derfor virker Advance+ mer effektivt enn andre ensileringsmidler. Når jeg brukte syrebaserte ensileringsmidler kunne jeg oppleve feilgjæring, dette har jeg aldri opplevd etter jeg byttet til Advance+.

Provita Advance+ har mange fordeler:

✓ Ingen slitasje på utstyret

✓ 50% billigere enn syre

✓ UNIK sammensetning – gir den raskeste melkesyregjæringen samt mugg-hemmer

✓ Mest for pengene – 1,2 millioner bakterier per gram fôr

✓ Enkelt i bruk – kan brukes i fôr på alle nivåer av tørrstoff

✓ Gratis NIR- analyse hos oss (1 analyse pr. Pakke)

Du finner Provita Advance+ her: https://butikk.3bservice.no/produkt/provita-advance-ensileringsmiddel-4x250g/

Grovfôr – en drøvtyggers viktigste fôr

Grovfôr er en drøvtyggers viktigste fôrgrunnlag, og enkelte ganger, det eneste fôret dyrene får. Vi i 3B Service AS har en rekke med produkter i nettbutikken for å gi deg som grovfôrprodusent flere alternativ, samtidig som vi holder fast ved våre kjente produkter og merkevarer. Under kan du lese om noen av våre favoritter:

Silostop MAX film

Silostop Max er det siste produktet i Silostop-familien og har blitt lansert etter kundebehov og dyptgående forsøk. Silostop Max er en 80-mikron, robust film og derfor svært velegnet som ett lags folie. Den er enkel veldig å håndtere. Silostop Max er UV-stabil, men må beskyttes mot fysiske skader med ett nett e.l. Legges med den oransje siden opp og svart side ned.

Fordeler du får med Silostop Max:

 • Over 50 ganger mer oksygen-tett
 • 9-lags flerlagsfilm
 • Reduserer mengden ødelagt ensilasje
 • Reduserer tap fra både toppen og sidene
 • Reduserer tap av tørrstoff
 • Sparer tid og krefter
 • Forbedrer fôrkvaliteten
 • Reduserer kostnadene for avfallshåndtering

Kjøpes  her: https://butikk.3bservice.no/produkt/silostop-max/

 

Silostop veggfolie HD GRÅ

Silostop veggfolie er tyngre enn Silostop toppfolier for å gi effektiv sikkerhet mot grove veggflater, men den er fremdeles lett og veldig sterk, noe som gjør den enkelt å håndtere og bruke. HD = Heavy duty – en kraftig versjon spesielt designet for å motstå å revne i de vanskeligste miljøene. Den særegne sølvgrå fargen gir deg forsikring om at du bruker ekte SILOSTOP oksygenbarrierteknologi.

Kjøpes her: https://butikk.3bservice.no/produkt/silostop-veggfolie-hd-gra-5×50-meter/

 

Silostop grussekker

Silostop Grussekker tilbyr en praktisk og effektiv løsning for å tette ensilasjebunkere og stakksiloer. Når de er fylt, sikrer formen at plastikken holdes sikkert på plass. Bruk Silostop Grussekker i stedet for dekk, noe som kan være årsaken til “wire disease” hos husdyr.

Fordelene med å bruke grussekker:

 • Du trenger ikke bruke bildekk, en enklere, tryggere og mer miljøvennlig vektløsning.

 

 • Robust vevd nettmateriale med en levetid på minst fem år.

 

 • Lagring på paller er enkel og ryddig.

 

 • Avlang form sikrer maksimal tetningseffektivitet når du legger langs sømmer og kanter.

 

 • Raskt og enkelt å ta bort etter hvert som du bruker av siloen.

Kjøpes her: https://butikk.3bservice.no/…/silostop-grussekker-120cm27cm/

 

Besøk vår nettbutikk i dag, der finner du mer informasjon, priser og hele vårt produktsortiment.

Link til nettbutikken: https://butikk.3bservice.no