fbpx

Landbruksarbeid stiller krav til arbeidstøyet. Klærne må kunne brukes til arbeid i og rundt fjøset, ute på beiter og ellers andre steder. Ulike situasjoner med mye søle og skitt, reparasjoner og vedlikehold av gården gjør at gode arbeidsklær er helt nødvendig. Samtidig skal klærne være behagelige å ha på uansett arbeidsstilling. Vi har som oppgave å passe på dyrene, de skal selvsagt ha det bra, men man må ikke glemme å passe på seg selv også. Gode forhold for dyrene OG for bonden er det som skaper et godt landbruk. Heldigvis finnes det mange gode arbeidsklær der ute, som passer til alle former, kjønn og smaker.

 

Leverandører

Hos oss finner du et stort spekter av ulike klær fra ulike leverandører, så det er mye å velge mellom. Du finner blant annet behagelige og slitesterke støvler fra Otra og det meste av andre arbeidsklær fra Dassy.

Sistnevnte har over 45 års erfaring i å produsere arbeidsklær. Samarbeidet med Dassy begynte i starten av 2020 og vi har ikke sett oss tilbake. De leverer klær som både er knalltøffe, behagelige og kvalitetssikre.

Klær til alle kjønn 

Det er helt klart flere mannfolk som er hovedbruker på norske gårdsbruk, men ifølge statistikken øker andelen av kvinnelige bønder hvert år. Da blir det også mer etterspørsel etter arbeidsklær for kvinner. En favoritt i vår nettbutikk er Dassy Helix arbeidsbukse som er laget for kvinner. Norsk landbruk er for alle, og det er viktig å ha gode klær som gjør jobben både lettere og morsommere. 

Ulike sesonger 

De ulike sesongene er viktig å ta med i betraktning når man fornyer garderoben. I Norge kan været og klimaet bli ganske tøft, med mye vind og regn. Man vil blant annet ha større sjanse for å bli syk hvis man ikke går med riktige klær. Noen gode tips kan være Dassy sin vinterjakke, eller en termos kjeledress. De fleste har sine egne preferanser og måter å kle seg på, men når det er kaldt og ruskevær ute er det uansett godt å være forberedt.

 Noen av våre mest populære produkter er ofte arbeidsbuksene. Disse hjelper deg med å utføre en god jobb, og ser bra ut i tillegg. Her er to bukser og en jakke/tjukk genser som ikke er feil å ha i garderoben:

 

Dassy Dynax: Er en knalltøff og behagelig bukse som garanterer bevegelsesfrihet takket være trippel stretch

 

Dassy Melbourne: Denne inneholder en stor del elastan og er laget i et slitesterkt stoff, forsterket med Cordura®, for ekstra komfort. I tillegg er den utstyrt med flere lommer.

 

– Dassy Pulse: En sweatshirtjakke som gir deg komforten til en genser og varmen fra en jakke. Med Cordura® albuelapper og forsterkninger i nakke, skuldre og ermer.

Alt i alt er riktige arbeidsklær helt essensielt, uansett yrke. Bonden fortjener godt arbeidstøy og det får du hos oss! Bare ta kontakt om det skulle være noe du lurer på.

Resten av vårt sortiment av arbedsklær finner du her: https://butikk.3bservice.no/arbeidsklaer/

 

 

NYHET!

Helt til slutt vil vi bare gjøre dere oppmerksomme på en av flere nyheter i nettbutikken vår!

ProVitaMin ColSelB12 fra Provita er et flytende, ultra konsentrert tilskuddsfôr som inneholder flere viktige vitaminer som dyrene trenger. Kan brukes til både sau/lam og storfe/kalv.

ProVitaMin – serien er ikke en erstatning for daglig tilskudd av vitaminer og mineraler, men et ekstra tilskudd når behovene er ekstra store hos dyrene, f.eks. i visse perioder av året, eller når ekstra ytelse kreves eller ønskes.

Følg med i nettbutikken så får du med deg alle nyhetene med en gang de kommer. Det er flere som allerede er lagt inn, så klikk gjerne innom for å sjekke dem ut her: https://butikk.3bservice.no/

 

 

Vi i 3B Agro og 3B Service AS ønsker dere alle en riktig god helg!

Lurer du på noe? Ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail: post@3bservice.no eller tlf: +47 477 55 085. Grinning Face on Google Noto Color Emoji