fbpx

Se denne veldig spennende videoen av den anerkjente Dr. Tom Barragry som forteller om Provita Protect og viktig informasjon om helsen og måten kroppen til dyret fungerer i sammenheng med Provita Protect. I likhet med norske bønder er vi i 3B Service, svært opptatt av dyrevelferd. Derfor jobber vi alltid med å kunne tilby de beste produktene til kalv.

Provita Protect fra Provita Animal Health er absolutt en av våre bestselgere. Det er det eneste lisensierte tilskuddet i Europa per i dag. Provita Protect har våre gjennom omfattende testing og blir dokumentert på lik linje med veterinærmedisin. Kalvediarè er et stort problem, men med Provita Protect så er det klinisk bevist at den reduserer risikoen for kalvediarè med hele 83 prosent. 10 ml giest straks etter fødsel, om mulig også før råmelk. Ved innkjøp av kalver gies det 10 ml så snart så mulig etter ankomst. Ved diarè så kan det giest 5 ml 2 ganger per dag, kombiner gjerne med elektrolytt bolus for ekstra effekt. Provita Protect kommer med doseringssprøyte som sørger for enklere tildeling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diarè er en av tingene som setter kalven mest tilbake, dette tapet påvirker kalven i lang tid og vår påstand er at du aldri klarer og ta igjen dette tapet ofte. Kalver som får diarè får en kombinasjon av nedsatt allmenntilstand og/eller vekttap og redusert tilvekst. Store tap av elektrolytter og væske fører til dehydrering og acidose. Derfor er det viktig og ha Provita Protect tilgjengelig på gården når diarè oppstår. Vi vil alle det beste for dyrene våre.