fbpx
Kampanjetilbudet går mot slutten, nå er det siste innspurt!

 

Du får det unike ensileringsmiddelet til en rå markedspris! Det minker fort på mengden til denne prisen, så sikre deg ??????? ???????+ i dag før det er for sent!

 

Med Provita Advance+ tenker du fremtid og sparer penger. Ensileringsmiddelet har en garantert totalmengde på 1,2 millioner CFU/g fôr. Ingen andre melkesyrebaserte ensileringsmiddel tilbyr en slik enorm mengde i startpakken. Dette blir flere og flere heldigvis klar over.

En av det som har blitt klar over dette er bonden Johannes Hjelmeland. Da han byttet fra syrebaserte ensileringsmidler til Provita Advance+, som er melkesyrebasert ensileringsmiddel, merket han stor forskjell;

Jeg merket en stor forskjell da jeg gikk over til ensileringsmiddelet Provita Advance+, sammenlignet med de andre produktene jeg har benyttet.

Johannes Hjelmeland mener grovfôret er viktigere enn noen gang. Han har brukt ensileringsmiddelet Provita Advance+ i flere år. Han forteller at han er veldig godt fornøyd med resultatene til det han kaller fremtidens ensileringsmiddel, og han legger vekt på at Advance+ inneholder de riktige bakteriene.

 Jo flere av riktig type bakterier, jo bedre. Derfor virker Advance+ mer effektivt enn andre ensileringsmidler, sier han.

Fordelene er mange:

 

✔ En unik formulering på det norske markedet

✔ Mest for pengene – 1,2 millioner bakterier per gram fôr

✔Gratis NIR-analyse hos 3B Service & Agro AS

✔ Brukes i fôr på alle nivåer av tørrstoff

✔ Svært prisgunstig, og kontra andre ensileringsmidler vil det være mye penger å spare.

1 eske Advance+  inneholder 4x250g pakker, det blir 400 liter ferdig utblandet, dosering 4 liter pr. tonn.

 

Med ??????? ???????+ tenker du fremtid og sparer penger. Kjøp i dag å sikre deg den rå prisen! Du får det levert i desember! ?

 

Les mer om Provita Advance+ HER

Bestill i dag før det er for sent. 

 

Ha en god helg! ?

 

Lurer du på noe? Ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail: post@3bservice.no eller tlf: +47 477 55 085 !