fbpx

Vi ønsker alle å ha et best mulig miljø i fjøset og på gården for både dyr og mennesker.

Vår dyktige leverandør ViloFoss skaper løsninger for den globalt konkurransedyktige bonden gjennom tilpassede gårdsblandinger for dyreproduksjonen. SeoFoss fra ViloFoss består av en nøye valgt blanding av spesielle materialer, noe som gir en veldig god ionebyttereffekt.

Fordeler ved bruk av Seofoss:

  • Binder nitrogen i gyllen og gir dermed en bedre gjødselverdi
  • Gjør gjødselen mer homogen, noe som også gir avlingene en jevn gjødsel
  • Reduserer lukt
  • Lett å bruke
  • Bindemiddel N
  • Flytende lag på gylletankene
  • Letter arbeidet

Start nå og øk verdien på gyllen din!

Nitrogen i husdyrgjødsel består av både organisk og uorganisk nitrogen. Uorganisk nitrogen i husdyrgjødsla er utsatt for tap til luft. Tapet avhenger av spredemåter og spredningsforhold. Det organiske nitrogenet er ikke umiddelbart plantetilgjengelig, men vil frigjøres over tid. Gjødselvirkningen av nitrogen i husdyrgjødsel regnes ut som et produkt av innhold og virkningsgrad. Nitrogen er det næringsstoffet vi tar først hensyn til i gjødslingsplanleggingen, fordi det normalt gir mest avlingsutslag

Nå som gjødselprisen øker må en tenke smart og utnytte gjødselverdien. Produkt som Seofoss vil være bra for bonden, og vi ser allerede at Seofoss har fått en oppsving på grunn av sin evne til å binde nitrogen i gyllen som igjen fører til økt gjødselverdi. Viktigheten av å tenke økonomisk er helt nødvendig i dag, og det er ingen ting som er bedre enn at bonden får tak i produkt som hjelper han med nettopp det.

Start dosering av SeoFoss i fjøset og ammoniakk begynner snart å binde seg til gyllen. På denne måten sikres en perfekt flyt i kanalene, samt enklere håndtering av gjødseltanken og sist men ikke minst; mer nitrogen til avlingene dine.

 

ViloFoss har laget informative videoer som du kan se via lenkene under.

Trykk her får å se video om du driver med ku

Trykk her får å se video om du driver med gris

SeoFoss kan bestilles HER.  

Lurer du på noe? Ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail: post@3bservice.no eller tlf: +47 477 55 085.