fbpx

Stor oksen

Nordic block Premium

Bakti-Fukt

Melkefjøs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sist uke var 3B Service AS på tur i Rogaland:) Vi fikk mange gode tilbakemeldinger fra kundene vår.

Nordic Block premium får mye skryt. Vi tror ei god sammen satt bøtter med alt av vitaminer og mineraler og ekstra tilsatt naturlig E-vitamin og organisk selen er en av suksess faktorene.

Vi hadde også med oss produsenten av Bakti-Fukt og Dia-pecs noe som medførte litt ekstra fokus på viktigheten av å dempe smittetrykket rundt dyrene isteden for å fokusere på å behandle enkelt dyr. Bakti-Fukt bygger på kritt(svært høy fuktabsoberende egenskaper) og 3-aktive stoffer som tar knekken på bakterier, samtidig som den har en Ph lik huden. Dette fungerer langt bedre en å ta knekken på bakterier ved hjel av lav/høy Ph. Da dette vil irritere huden.

Dia-Pecs har en unik formulering av salt,energi, elektrolytter og pektiner som er svært effektiv til å behandle diareè på hos kalver/lam/grisunger. Man skal ikke endre på noe, men forsette vanlig foring, og kun tilsette Dia-pecs rett i melken 2 ganger for dag. Da taper du også minst mulig tilvekst da kalven fremdeles får energi tilført. Dia-Pecs bør brukes i 3 dager selv om dyret allerede etter kort tid vil vise bedring.

Les mer her: www.3bservice.no

eller ring oss på: 477 55 085 (alle dager fra 07.00 til 22.00)