fbpx

Når uhellet først er ute og dyret ditt har fått seg en liten rift er rask og effektiv behandling viktig for å sikre at såret blir fritt for uønskede bakterier. De indre hudlagene ligger ubeskyttet for ytre forurensning og det er risiko for infeksjoner. I slike tilfeller må man være raskt på pletten og ha gode hjelpemiddel tilgjengelig! 

Hva er desinfeksjon?

Desinfeksjon er en prosess man gjennomfører for å skadeliggjøre mikroorganismer. Denne prosessen dreper de fleste mikroorganismer, noe som igjen hindrer at infeksjoner oppstår og skaper enda større utfordringer som er mer krevende å ta fatt på. Raks og effektiv behandling er derfor viktig for å unngå et mer omfattende og smertefullt forløp.

Hvordan desinfisere? 

Det finnes flere måter å rense et sår på, men det er ikke alle måter som er like gode og like gjennomtenkt. Det viktigste er å ha en tanke på hva man gjør og være bevisst på hvorfor man gjør det. Noen enkle regler bør man følge:

 

  1.  Vask alltid hendene grundig før du begynner å stelle et sår.
  2.  Såret må renses nøye for å forebygge infeksjoner. Det mest skånsomme er å skylle såret med sterilt fysiologisk saltvann, eller rent vann.
  3.  Hindre nye bakterier i å komme til – og her er det vårt unike produkt KENOFIX gjør jobben for deg

 

Egenskapene til KENOFIX

Hos oss mennesker fungerer et plaster veldig bra. Vi tar det på, har det på noen dager og skifter når det trengs. Hos dyr er ikke denne praksisen like enkel å gjennomføre. Derfor har vi gleden av tilby noe helt unik her hos oss i 3B Agro as, nemlig Kenofix.

Produktet har en helt egen egenskap, “second – skin” teknologi som skaper en sterk og fleksibel film på huden som frigjør en konstant og langvarig biocid substans. Den sprayes enkelt på og tørker fort. Har god adhesjon til hud og kleber ikke. Filmen er gjennomtrengelig for oksygen, noe som bidrar til at huden får puste og heles fortere.

ISO 22196 Keno™fix filmen viser fortsatt bakteriedrepende aktivitet etter 4 dager, hvilke beviser dens langvarige effekt.

 

Desinfeksjon er et must – Du bør ha det beste

Å ha gode og effektive hjelpemidler tilgjengelig når dyrene dine er skadet er et must når uhellet først er ute. Du sparer tid og unngår langvarig, smertefull og kostbar behandling. Med KENOFIX på “baklomma” har du et uvurderlig hjelpemiddel rask tilgjengelig. Kenofix er klar til bruk på alle dyreslag (griser, storfe, sauer, hester). Desinfiser med Kenofix ved å spraye 15-20 cm. fra huden, klauver, klør, knær, hale, ører, navler eller skrotum. Kenofix har vist sin effekt i henhold til europeisknorm EN 1656 som bekrefter en bakteriedrepende aktivitet med et minimumreduksjon av logg 5. I henhold til standarden EN1656: 2009 Kenofix s gir allerede en bakteriedrepende aktivitet når den fortynnes på 1/5 av RTU-konsentratet!

Sammendrag

Å investere i gode og effektive produkter har vist seg å være svært nyttig og ikke minst både tidsbesparende og økonomisk. Med Kenofix sikrer du at dyrene dine får en rask og effektiv behandling som mest trolig er avgjørende for å unngå et lenger og mer ubehagelig sykdomsforløp.

 

Rask og effektiv behandling