fbpx

 

Vi blir ofte rådville og føler oss usikre når vi ser at noen vi bryr oss om trenger hjelp og støtte. Det er ikke mangel på produkter og lovnader om hva som kan hjelpe. Vi velger å stole på forskning og produkter som er utarbeidet og testet av forskere og veterinærer. Ikke minst så er gode tilbakemeldinger noe av det beste kvalitetsstempelet. Med forskning til grunn og fantastiske tilbakemeldinger fra fornøyde kunder, så kan vi med hånden på hjertet si  “Provita er alltid et godt valg”

Som en leverandør av Provita-produkter til det norske markedet ønsker 3B Agro AS å sikre at våre kunder har tilgang til kvalitetsprodukter for å forbedre dyrehelsen. Vi setter stor pris på vårt samarbeid med Provita Eurotech Ltd og deres ekspertise innen dyrehelse. Provita-serien inkluderer følgende kategorier: probiotika, fôrtilskudd, råmelkprodukter, elektrolytter, luftrenser og hovpleieprodukter, tilsetningsstoffer til fôr og flere geler. Disse produktene er nøye utviklet for å møte behovene til norske bønder og oppdrettere.

En kickstart på livet med Provita Response

Provita Response Paste er ett oralt pasta tilskudd, som gir energi, naturlig råmelk pulver, probiotiske bakterier, eggepulver og vitaminer for å gi nyfødte kalver en kick-start.

Dette produktet har fått tilnavnet “DYNAMITT KUBBEN” av våre kunder på grunn av sin raske effekt.

Response Paste inneholder også samme høye nivå multi-stamme probiotiske bakterier som finnes i Provita Protect.

 

Provita Protect er verdens eneste probiotika som er medisinsk godkjent til forebygging av diaré hos kalver. Det er klinisk bevist at den reduserer kalve diaré med 83 %.

Les siste test av Provita Protect her fra 16.09.2020 i Veterinary Today gjennomførte en test i 2020 som forteller litt om hvor viktig dette produktet er. Resultatet kan du lese mer om her: Testresultat

Har du diarè på dine kalver men usikker på årsaken? Da har vi et test-kit til kalv som du selv kan finne ut hva som er årsaken på 10 minutter:

Progiene test-kit er en rask og enkel metode for å påvise

 • E. coli F5 (ETEC) (K99)
 • Rotavirus type A
 • Coronavirus (BCoV)
 • Cryptosporidium parvum,

Provita råmelkerstatning for den beste starten på livet

Provita Colostrum Concentrate gir et høyt nivå av naturlige EU – produsert råmelk, med ekstra eggepulver og vitaminer gjennomført i en ernæringsmessig energikilde. Det er formulert for å supplere råmelk som helhet eller der tilgang til naturlig råmelk er begrenset eller av dårlig kvalitet.

Fordeler: 

 • Naturlig tørket råmelk
 • Antistoffer/eggpulver mot: E. coli (K88, K99 og LT), RotavirusCoronavirus og Salmonella og Crypt
 • Tilsatt vitaminer og sporingstoffer
 • Høgt energinivå
 • Protein med høyt nærings nivå
 • Lett å blande
 • 300g pose, tilsett 1.5L lunket vann. ca 2 liter ferdig blandet.

Vi kan med dette med hånden på hjertet si  “Provita er alltid et godt valg”