fbpx

Planlegg høst og vinter med de rette produktene. Alltid greit å ha logistikken på plass, så blir alt mye lettere, også for bonden. Under kan du lese om noen av våre bestselgere som absolutt er verdt å teste ut.

 

Bestselgendeprodukter ↓

 

Nordic Block serien – Kun det best til dyrene dine

Nordic Block PREMIUM serien finnes i 20kg plastbøtter og i en UNIK 25kg miljøriktig pappkasse. Er designet for de nordiske forholdene, og da spesielt norsk landbruk, med tanke på de store manglene av selen og vitamin-E. Nordic Block Premium inneholder vanlig selen og vanlig E-vitamin, i tillegg inneholder den organisk selen (selplex) og naturlig E-vitamin.Nordic block PREMIUM – gir et komplett tilskudd av vitaminer, mikro- og makromineraler, samt energi og omega-3 fra norsk laks. Salt bør gis i tillegg. Nordic block PREMIUM – er den mest effektive og økonomiske måten du kan sikre deg at husdyrene dine får i seg essensielle næringsstoffer. Denne metoden å gi tilskuddsfôr på sikrer dyrene en optimal immunstatus på individnivå og er utviklet til bruk både ute på beite og under innefôring. Finnes til: Stofe/Geit – Sau/lam – Sinku

Nordic block bøtter

Bestilles her: https://butikk.3bservice.no/storfe-2/

 

Ta jurhelsen på alvor!

Cid Lines produktene sørger for at spenene til kyrne har betydelig bedre kondisjon og hudkvalitet. Komfort hos kyrne er svært viktig, og en får ikke kvalitets melk uten friske og myke spener. Å passe på sin egen kropp er viktig, men av og til trenger man hjelp fra andre. Dette gjelder spesielt dyrene på gården. Jurbetennelse er årsaken til høye celletall, og er den mest kostbare sykdommen som rammer melkekyr. Det er også den viktigste årsaken til antibiotikabruk i norske fjøs.

For dyret og bonden sin del er det viktig at en prøver å unngå jurbetennelse. Dette går på helsen til dyret, men også den økonomiske biten for bonden. Heldigvis finnes det en velkjent måte å unngå denne betennelsen på. Bruk av spenespray etter melking har en enorm betydning. Spenesprayen desinfiserer og lukker melkekanalen etter melking slik at uønskede bakterier ikke kommer inn. To spenespray produkt som vi anbefaler er Kenodin SD og Kenomint. Disse to produktene kommer fra leverandøren Cid Lines som er fra Belgia. Dette er et utmerket selskap som leverer de aller beste produktene, og vi er stolte av å kunne tilby våre kunder gode produkter innen jurpleie. Cid Lines eksporter i dag til over 90 land, og omsetter for ca 1 milliard kroner i året. I 2018 besøkte vi de, og var så heldig at vi fikk se hvordan produksjonen av Kenodin, Kenopure jursåpe og Keno-fix ble produsert. Kenopure er også et produkt du finner i nettbutikken vår. Denne er viktig for hygienen og brukes til jurvask.

Resten av vårt fantastiske jurhelse sortiment finner du her: https://butikk.3bservice.no/jurpleie-2/

 

Ensileringsmiddelet fra Provita

Du som bonde streber nok etter bedre gjæring og best utnyttelse av grovfôret. Da bør du prøve Advance+ fra Provita. Grovfôret er viktigere enn noen gang, og med Provita Advance+ tenker du fremtid og sparer penger. Inneholder en garantert totalmengde på 1,2 millioner CFU/g fôr. Ingen andre melkesyrebaserte ensileringsmiddel tilbyr en slik enorm mengde i startpakken. Dette sikrer deg en særdeles hurtig dannelse av melkesyre som senker PH-verdien raskest mulig til stabil masse.

Stammene arbeider sammen slik at en får en hurtig melkesyre-gjæring som reduserer tørrstoff-tapet med et gjennomsnitt på 41 %, etterfulgt av omdannelse av noe melkesyre til eddiksyre som strekker stabilitet med 3,6 dager. Fôr behandlet med dette produktet vil ha forbedret stabilitet sammenlignet med vanlige melkesyreprodukter.

FORDELENE DU FÅR: 

✓ Ingen slitasje på utstyret og ikke etsende

✓ 50% billigere enn syre

✓ UNIK sammensetning – gir den raskeste melkesyregjæringen samt mugg-hemmer

✓ Mest for pengene – 1,2 millioner bakterier per gram fôr

✓ Enkelt i bruk – kan brukes i fôr på alle nivåer av tørrstoff

✓ Gratis NIR- analyse hos oss (1 analyse pr. Pakke) 1 eske Advance+

(Inneholder 4x250g pakker, det blir 400 liter ferdig utblandet, dosering 4 liter pr. tonn)

Bestill idag: https://butikk.3bservice.no/produkt/provita-advance-ensileringsmiddel-4x250g/

 

Provita Protect fra Provita Animal Health er absolutt en av våre bestselgere. Unngå kalvediarè, styrk kalven med Provita Protect rett etter fødsel. Provita Protect brukes for å stoppe oppbyggingen av skadelige bakterier før den starter, samt unngå infeksjoner og forbedre dyrets ytelse og vekst. Kalvediarè er et stort problem, men med Provita Protect så er det klinisk bevist at den reduserer risikoen for kalvediarè med hele 83 prosent. Ved innkjøp av kalver gies det 10 ml så snart så mulig etter ankomst. Ved diarè så kan det giest 5 ml 2 ganger per dag, kombiner gjerne med elektrolytt bolus for ekstra effekt. Provita Protect kommer med doseringssprøyte som sørger for enklere tildeling.

Ha Provita Protect tilgjengelig på gården når diarè oppstår, du bestiller her: Provita ect POM-VPS 100ml

 

Response Paste er et oralt pastatilskudd som sikrer svakfødte kalver en ekstra “kick” start på livet. Dette produktet har fått tilnavnet “DYNAMITT KUBBEN” av våre kunder på grunn av sin raske effekt. Response Paste inneholder også samme høye nivå multi-stamme probiotiske bakterier som finnes i Provita Protect.

Bestilles her

Du finner massevis av andre produkter til kalven her: https://butikk.3bservice.no/produktkategori/kalv/

 

Kenofix sørger for den ultimate beskyttelsen. Kenofix er klar til bruk på alle dyreslag (griser, storfe, sauer og hester). Desinfiser med Kenofix ved å spraye 15-20 cm fra huden, klauer, klør, knær, hale, ører, navler eller skrotum.

Andre fordeler:

  • basert på klorkresol og tea tree olje
  • kraftig og holdbar desinfeksjon
  • enkel å bruke, rask og presis
  • «second skin» teknologi
  • filmen er pustende, slipper gjennom oksygen

Kenofix

Du finner Kenofix her: https://butikk.3bservice.no/produkt/kenofix