fbpx

Friske jur betyr ingen mastitt, ingen ødem og lave celletall, og det igjen betyr høyere melke ytelse og ingen kasert melk. Høye celletall/mastitt er et velkjent problem. Men for en tid tilbake fikk vi høre om denne hyggelige historien fortalt av Jan Kjetil Vikøren:

«Jeg har en ku som slet med høye celletal. Vi hadde inne dyrelege som behandlet den med mastipen og Penovet, men kua ble ikke bedre av dette og celletallet gikk dessverre heller ikke ned. Jeg kom så på at jeg hadde handlet Comfort Udder Care hos 3B Service AS og at denne skulle ha effekt på dette. Startet med å spraye den berørte kjertelen med Comfort Udder Care på torsdags morgen. Sprayet så juret 2 ganger per dag frem tom søndag. Den påfølgende mandagen var celletallet sunket så lavt at jeg kunne melke den på tanken igjen. Jeg ble svært overrasket over hvor effektivt dette fungerte og er veldig fornøyd med resultatet» 

Dette er selvsagt noe vi håper alle bønder i Norge skal oppleve, og vi jobber hver dag mot å levere det beste produktene til våre viktige bønder. Comfort Udder Care finner du i vår nettbutikk nå, til en svært gunstig pris. Comfort Udder Care er et jurpleie produkt og inneholder eteriske oljer og naturlige ingredienser. Den unike sammensetningen lindrer og mykgjør juret. Sprayen er lett å bruke i melkeområdet, kalvingsavdeling og ellers i fjøset.

Når skal en bruke produktet:

Bruk Comfort Udder Care på kviger og kyr i tiden rundt kalving. Spray hele juret i 4 dager, 2 ganger daglig. Trykk avtrekkeren på sprøyten hard for å få en fin tåke og spray 3 linjer på hver kjertel i en flytende bevegelse fra topp til bunn og gjenta dette for hver kjertel. Gjenta denne prosessen i 4 dager, 2 ganger pr. dag. Dett vil resultere i roligere dyr under kalving.

Perfekt til bruk rundt kalving

Ved å bruke Comfort Udder Care rundt kalving forebygger man hovne jur/kjertler og beholder juret og spenene myke og smidige. Kvigen eller kua føler seg mer komfortabel og lider mindre fra harde jur.

Andre Fordler:
  • Rask og enkel påføring
  • Myke og smidige jur/spener
  • Rolige dyr under melking
  • Få melken på tanken etter bruk av Comfort Udder Care
  • Behandlede dyr er enkle å finne på grunn av den grønne fargen.
  • Kan også brukes til geit og sau.

Udder Care finner du her: https://butikk.3bservice.no/produkt/comfort-udder-care-500ml-gronn/