fbpx
Logoen til Cid lines

Nettuno

Nettunos berømmelse og prestisje er resultatet av over førti års erfaring med å produsere profesjonelle håndrensere.

Vi er stolte av å være distributører av Nettuno, et ledende merkevarenavn innen “hudpleieprodukter”. Vi tilbyr et bredt utvalg av deres produkter, inkludert pastaer, kremer, geler, flytende såper, bakteriedrepende såper og beskyttende kremer.

Hver produktlinje er designet og perfeksjonert for å imøtekomme ulike bruksområder. Nettuno-produktene er kjent for sin høye kvalitet og utmerkede verdi for pengene, noe som har gjort det mulig for dem å oppnå suksess over hele verden.

Nettuno ble grunnlagt i 1970 av Battista Fratus, en ekte gründer, med uvurderlig støtte fra hans kone. Gjennom de siste 40 årene har Nettuno oppnådd ledende posisjoner i Italia innen hudpleiesektoren og erobret viktige markeder både i og utenfor Europa, der de konkurrerer med de beste i bransjen.

Når du velger 3B agro som din leverandør av Nettuno-produkter, kan du være trygg på at du får tilgang til produkter av høyeste kvalitet og pålitelighet. Vi er dedikert til å levere Nettuno-produkter som oppfyller dine behov og forventninger.