fbpx

Det var en fantastisk helg i sentrum av Sandnessjøen under Horva 2022. Det å få faglig påfyll, møte kunder, treffe gamle og nye kjenninger gjorde dette til en uforglemmelig messe. Sammen med vår nye selger, og Skogly Agro As takker vi for alle som møtte opp på standen vår. Vi takker også Horva Nordnorsk Landbruksutstilling for en strålende messe.

 

 

Nå retter vi blikket vårt mot Dyrsku`n, og den messen er like rundt hjørnet. Dette blir årets andre messe på oss, og datoen er 9-11. september. 3B Service & 3B Agro finner du på stand C411 i lag med Maskindrift/Mchale, og vi ønsker at flest mulig tar turen innom. Dyrsku`n er en messe som skaper gode opplevelser, og skulle du ta turen så får du et godt og variert program.

Dyrsku’n i Seljord har en viktig nasjonal betydning for både bransje og forbruker. Organisasjoner, faglag, virkemiddelapparat og bransjen er til stede for å presentere nyheter og skape relasjoner. Hær presenteres det moderne husdyrbruket, innovasjoner innen landbruksteknikk, og dessuten tradisjonell kunnskap og virke innen de fleste deler av norsk landbrukskultur. En stor del av messeområdet er tilegnet lokalmatprodusentar som i løpet av få dager når ut til tusenvis med produktene sine.

Les litt om sist gang vi var på Dyrsku`n:

https://3bservice.no/da-er-vi-klar-for-arets-dyrskun-messe-2019?/

Neste helg skjer det, og da vil vi møte deg! Skulle det være noe i mellomtiden, ta gjerne kontakt med oss ?

Nyttige linker:

www.3bservice.no
www.dyrskun.no

 

Håper alle våre følgere har hatt en strålende uke, og vi vil også minne dere på konkurransen som vi har gående nå. Den blir avsluttet allerede først kommende søndag (4.september).

??? ?? ?å ??ø??: Handler/handlet du i vår nettbutikk mellom 11. august – 4. september kan du bli en av 5 heldige vinnere som stikker av med flakslodd. Hver vinner får 2 flakslodd, og vinnerne vil bli trekt søndag 4.september klokka 10:00.  Nettbutikken finner du her: https://butikk.3bservice.no

LYKKE TIL OG GOD HELG!