fbpx

Når høsten og vinteren kommer er det stort sett alltid noe å se frem til. Det samme gjelder hos oss her i 3B Service. Agroteknikk messa som går av stabelen den 25. oktober blir uten tvil et kjærkomment arrangement, som vi ser virkelig frem til og det tror vi mange andre gjør også.

Vi kommer til denne messa med mange spennende produkter, noen nye og andre godt kjente produkter. Akkurat nå går Advance + kampanjen til en suveren pris, denne kampanjen er ferdig i starten av desember, så du kjenner din besøkelsestid. Vi har stor tro på at denne messa vil leve opp til sine forventninger, og bli et gledelig sosialt møtepunkt med våre kunder, leverandører og ikke minst alle nye ansikter vi møter.

Agroteknikk er ikke alt vi har å glede oss over i de siste. Vi har nettopp fått inn Progiene kalvediarè test-kit i nettbutikken. Dette produktet har en veldig spennende egenskap som gjør at den kan påvise E. Coli, Rotavirus, Coronavirus og Cryptosporiduium hos kalven innen 10 minutt. Med hver eske får du med fem testere som hjelper deg som bonde med å holde kalvene friske. Vi kan også fortelle at nyheten er på tilbud, så det er verdt å sjekke ut dette produktet nå.

Sist uke kunne vi også fortelle om vårt nest nyeste produkt Morris K2 EP longlife grease red. Dette produktet blir produsert av den anerkjente leverandøren Morris Lubricants. Vi har allerede fått gode tilbakemeldinger på dette produktet.

Til slutt vil vi nevne at på vår Facebook side ligger det nå ute en konkurranse, der du kan stikke av med et messepass til Agroteknikk 2021. Det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg på nyhetsbrevet vårt, og så kan du vinne et pass til en verdi av 526 kr. Påmeldingen gjør du ved å klikke “her“.

God helg!