fbpx

Har du opplevd at dyrene dine har fått infeksjon i sår?

Når dyrene dine skader seg og får sår er det viktig å behandle så raskt som mulig slik at det ikke oppstår infeksjoner. Stalosan Skin Repair er en unik sårbeskyttende salve som gir synlige resultater innen kort tid.

Sår og infeksjoner i huden kan påvirke dyrehelsen. Stalosan Skin Repair er utviklet og patentert som en flytende bandasje som tørker raskt og danner et beskyttende lag over såret. Produktet gir gunstige forhold for raskere gjenoppretting av hud og forhindrer infeksjoner. Det er spesielt nyttig mot åpne og vanskelige sår i fuktige miljø.

Produktets pH-verdi er nær den sunne naturlige pH-verdien i dyrehuden og beskytter effektivt sår fra den irriterende effekten av ammoniakk og andre skadelige stoffer. Dette forkorter tiden av sårheling.

Flere studier har vist at Stalosan Skin Repair effektivt beskytter såret mot miljøfarer og minimerer helbredelsestiden betydelig. Et eksempel på dette er sårene på skuldrene til purker som har grodd med 0,15 cm per dag. Dette tilsvarer en halvering av vanlig helbredelsestid.

Stalosan Skin Repair er egnet til bruk på storfe, griser, sauer, hester, hunder og katter. Salven gir en gunstig effekt på sår i huden forårsaket av ringorm, benskabb, mekanisk sår og rifter. Produktet har en myk konsistens og er enkel å påføre. Salven påføres direkte på hele såret som et dekkende lag, og gjentas daglig så lenge det er nødvendig.

Nå får du Stalosan Skin Repair til en fin intropris på 799,- (Ordinært 899,-)
For mer info og bestilling kan du klikke HER