fbpx

Vi har gleden av å lansere et nytt produkt fra vår trofaste leverandør ViloFoss!

Dialyt Express er et kosttilskudd for kalver, griser, lam, geiter og føll for å stabilisere væske- og elektrolyttbalansen som støtter den fysiologiske fordøyelsen.

Produktet er en rehydratiseringsblanding som består av elektrolytter, lett tilgjengelig energi og planteekstrakter, som blandes direkte i melk eller vann før fôring. Formålet med Dialyt Express er å opprettholde/gjenopprette en rekke balanser i kroppen som er under press ved tarmproblemer. Dette er for eksempel væske, elektrolytt, energi og pH-balansen. Bruken av Dialyt Express er gjort så enkelt som mulig. Blandingen er klar til bruk. Dermed kan Dialyt Express være plassert akkurat der produktet skal brukes –  ved dyrene eller på melketaxien.

Dialyt Express inneholder natriumacetat som buffer – et alternativ til det ofte brukte natriumbikarbonatet. I motsetning til natri-umbikarbonat forstyrrer ikke natriumacetat koaguleringen av kasein i løypen. Dermed kan Dialyt Express brukes direkte i melken. Melkefôringen og tildelingen av Dialyt kan gjøres i en operasjon.
Med doseringspumpen, kan du tildele ønsket mengde nøyaktig.

Dialyt Express får du nå til introduksjonspris 599,- (originalpris 719,-)
Tilbakemeldingene fra kunder:
  • ”Lett og enkelt å bruke”
  • ”Klar til bruk og trenger ikke omrøres”
  • ”Går raskere med et flytende produkt”
  • ”Etter to ganger var det en klar forskjell og kalvens ønske om å drikke var tilbake”
  • ”Fungerer veldig bra”

Klikk her for bruk til kalv

Klikk her for bruk til gris

For mer info og bestilling kan du trykke HER