fbpx

 

Ønsker du bedre tilvekst og mindre diaré på kalvene dine? Prøv Provita Protect POM-VPS. Vi i 3B Service får mye gode tilbakemeldinger fra kunder om betydelig bedre tilvekst og betydelig nedgang i diaré tilfeller.

Provita Protect er verdens eneste probiotika som er medisinsk godkjent til forebygging av diarè hos kalver. Det er klinisk bevist at den reduserer kalvediarè med 83 %. For å oppnå denne veterinær-lisensen, har den gjennomgått mange år med streng testing for å garantere sikkerhet, effekt og kvalitet.
Provita Protect oralt flytende tilskudd leverer 10 milliarder unike trippel stammede probiotiske bakterier som raskt koloniserer den sterile magen til den nyfødte kalven. Disse unike probiotiske bakteriene hindre skadelige patogener som E Coli fra å feste seg til tarmveggen.
De probiotiske bakteriene produserer også melkesyre, for å senke pH i vomma ytterligere og for å forebygge skadelige patogener. Kombinasjonen av flere bakterier og lavere pH gir også forbedret fordøyelse som igjen gir en 31 % økning i vekstrater i kliniske studier.

Provita Protect er utviklet i Nord-Irland og har blitt solgt der borte i over 20 år med fantastiske resultater. 3B Service AS startet med salget i Norge, på slutten av 2016, vi har fått svært mange særdeles gode tilbakemeldinger. Sist nå en som kunne fortelle om en styrket tilvekst på mellom 18-23 kg ved 3 mnd. alder kontra dem kalvene som ikke hadde fått Provita Protect POM-VPS.

1 Flaske holder til 10 Kalver

2 Pump ved fødsel
1 Pump på dag 2 og 3
FERDIG

Enklere og mer effektivt blir det ikke.

For mer info se:
https://3bservice.no/tilskuddsfor-ku-og-kalv/