fbpx

Vi i 3B Service drar ofte på kryss og tvers av landet for å besøke våre kunder. Vi tror at denne tette dialogen gjør til at bøndene får mer ut av produktene vi tilbyr, og at det bidrar til å øke tryggheten de føler med oss som leverandør. Denne uka var vi så heldige å få besøke kunder på Jæren. Her møtte vi mange trivelige folk. Noen av de vi besøkte var Rebecca Retland som jobber hos Serigstad Agri og Hole gardsutsalg, der det hyggelige paret Jan Ove Hole og kona Sunniva Hole holder til.

På Hole gardsutsalg driv de på med melkeproduksjon og slaktekylling. De er opptatt av å kunne tilby folk kortreist mat, der de tilbyr et stort utvalg av storfekjøtt fra egne dyr. Hos de finnes det også egg, grønnsaker og mye annet godt, som kommer fra andre lokale bønder. De har også komt i gang med salg av egen produsert melk, denne melka blir varmebehandla på gården for å fjerne skadelige bakterier. Etter Jan Ove og Sunniva hole så er det bare et annet gardutsalg som selger egenprodusert melk som de skjenner til. Det var en flott opplevelse å besøke denne fine plassen og ikke minst, det hyggelige paret.

Vi traff også på fantastisk artige Boergeitene som er en landrase fra Sør-Afrika som er svært gode fjellklatrere

På tirsdagen ble det et besøk hos Serigstad som har en visjon om å være et naturlig førstevalg forgrovfôrløsninger og ensileringsutstyr. Fra manuelle maskiner i 1864 til helautomatiserte maskiner i 2020 har Serigstad gjort bøndene hverdag enklere i over 155 år, og det å gjøre det enklere for bøndene er vi helt enige i. Vi har også et godt kjennskap til Serigstad. I 2020 gjekk vi inn i en samarbeidsavtale med de om doseringsutstyr og dette er vi kjempe fornøyd med. Du finner komplette sammensatt doseringsutstyr i vår nettbutikk. Vi fikk også snakka med Rebecca Retland som er markedsmedarbeider hos Serigstad. Ho viste oss rundt på området til Serigstad og vi fikk sett mange tøffe maskiner. Det var en fin omvisning av Rebecca som kunne mye om jobben sin.

Alt i alt var besøket på Jæren fantastisk og takker alle for hyggelig mottagelse. Vi besøkte flere andre også, men rakk ikke innom alle. Derfor kjem vi igjen og gleder oss til neste gang vi får treffe nye og gamle kunder. Vi takker for alle som tok så godt imot oss, for de som vi ikke rakk å besøke eller ikke var hjemme når vi var innom: Vi kommer igjen både på de samme plassen, men også nye plasser rundt om i dette fantastiske landet.