fbpx

Vi har tatt en prat med Johannes Hjelmeland. Han har brukt Advance+ ensileringsmiddel i tre år, og er utrolig fornøyd med resultatene!

 

 

Johannes forteller:

– Jeg merker stor forskjell når jeg bruker Advance+ som inneholder 1,2 millioner melkesyrebakterier sammenlignet med andre ensileringsmidler som er syrebaserte. Jo flere av riktig type bakterier, jo bedre. Derfor virker Advance+ mer effektivt enn andre ensileringsmidler. Når man bruker syrebaserte ensileringsmidler kan oppleve feilgjæring, dette har jeg aldri opplevd etter jeg byttet til Advance+.

I tillegg er Advance+ mer skånsom for maskinene, og jeg har merket at det har blitt mye mindre slitasje og rust når jeg bruker dette melkesyrebaserte produktet. Dette fører til mindre vedlikehold og forlenger levetiden på maskinene mine som selvfølgelig er positivt økonomisk.

Andre fordeler med Advance+ er at produktet er ekstremt lett å håndtere, og lett å lagre. De praktiske små posene tar lite oppbevaringsplass. Advance+ er også svært konkurransedyktig på pris og er ikke farlig for hud eller pust.

.       

Mitt tips til bønder er å passe på at du bruker tilstrekkelig mengde Advance+ .

Jeg har en veldig god opplevelse som kunde hos 3B Service. Salgsleder Dan er flink til å følge opp og kontakte meg for å høre hvordan det går. Når det kommer til bestilling går dette smertefritt ved at jeg ringer og sier hva jeg trenger påfyll av, så mottar jeg produktene få dager etter.

Vi takker Johannes for praten og ønsker alle en god helg!