fbpx

Sommeren er rett rundt hjørnet, og den hektiske perioden for bøndene har allerede startet. Våronna er i gang, slåtten er ikke langt unna, og store og viktige oppgaver må gjøres. Derfor er det helt essensielt at en har det rette produktene på gården.

Bonden Johannes Hjelmeland opplevde stor forskjell da han byttet fra syrebaserte ensileringsmidler til Provita Advance+ som er melkesyrebasert ensileringsmiddel.

Fremtidens ensileringsmiddel

Johannes Hjelmeland mener grovfôret er viktigere enn noen gang. Han har brukt ensileringsmiddelet Provita Advance+ i flere år. Han forteller at han er veldig godt fornøyd med resultatene til det han kaller fremtidens ensileringsmiddel.

 

– Jeg merket en stor forskjell da jeg gikk over ensileringsmiddelet Advance+, sammenlignet med de andre produktene jeg benyttet, sier Hjelmeland. Han legger vekt på at Advance+ inneholder de riktige bakteriene.

 

– Jo flere av riktig type bakterier, jo bedre. Derfor virker Advance+ mer effektivt enn andre ensileringsmidler, sier han.

 

Tilleggsegenskaper

Hjelmeland er også imponert over de andre egenskapene til ensileringsmiddelet Advance+:

– Advance+ mer skånsom for maskinene, og jeg har merket at det har blitt mye mindre slitasje og rust når jeg bruker dette melkesyrebaserte produktet, sier han.

– Dette fører til mindre vedlikehold og forlenger levetiden på maskinene mine som selvfølgelig er positivt økonomisk, forteller bonden.

 

Fakta om Provita Advance+

 

Tørstoff:  Svært positive resultater i EU med svært god effekt på tørrstoff fra 24 % til 69 %.

Økonomiske fordeler
Med Provita Advance+ tenker du fremtid og sparer penger. Ensileringsmiddelet har en garantert totalmengde på 1,2 millioner CFU/g fôr.

Skånsom for maskinene
Advance+ mer skånsom for maskinene, og jeg har merket at det har blitt mye mindre slitasje og rust når jeg bruker dette melkesyrebaserte produktet. Dette fører til mindre vedlikehold og forlenger levetiden på maskinene mine som selvfølgelig er positivt økonomisk

Når slåtten starter så gjelder det å være godt forberedt, og med Advance+ er du på god vei.

Andre fordeler:

  • En unik formulering på det norske markedet 
  • Mest for pengene – 1,2 millioner bakterier per gram fôr
  • Gratis NIR-analyse hos 3B Service & Agro AS
  • Rekord billig
  • Brukes i fôr på alle nivåer av tørrstoff
  • Veldig positive resultater i EU med svært god effekt på tørrstoff fra 24 % til 69 %. 
  • Kan brukes i et bredt spekter av avlinger, inkludert alle typer gress og mais.
  • Svært prisgunstig, og kontra andre ensileringsmidler vil det være mye penger å spare.

Les mer om Provita Advance+:

https://butikk.3bservice.no/produkt/provita-advance-ensileringsmiddel-4x250g/

FreshFossVerdensledende innen fôrblanding og dyreernæring

Det er viktig at alle som jobber med dyr og næring generelt, har et bevisst forhold til måten dyr behandles på og hvilke holdninger de har til dyrene. Gode holdninger gjør at vi tar gode valg. Heldigvis bor vi i et land med dyktige bønder som gjør en utrulig bra jobb med velferden til dyrene. Det er ikke uten grunn at vi har sunn og frisk mat, og det skal vi heller ikke ta for gitt.

Hva hjelper det at fôret er næringsrikt, og har god kvalitet om næringen forsvinner?

Det er viktig at det fôret som dyrene får er av høy kvalitet, og inneholder riktig og nok næring. Fôret skal være sunt, ekte og uforfalsket. Fôret skal også overholde bestemmelser om urenheter og kjemiske bestanddeler. For at dyrene skal få den næringen de trenger og ha et godt liv, må vi beskytte næringen i fôret. Ved bruk av FreshFoss fra Vilofoss reduseres oppvarmingen i fullfôr (Total Mixed Ration) etter fôring. FreshFoss består av en spesiell kombinasjon av salter fra organiske syrer som vil redusere skadelige bakterier og mugg i fôret. Det vil dermed bremse oppvarmingsprosessen og beskytte mot tap av næringsstoffer og tørrstoff.

Finn ut mer her: https://butikk.3bservice.no/produkt/freshfoss-25kg/ 

??: Vi har også den den økologiske varianten ????????? ????? ????!

Finnes her: https://butikk.3bservice.no/produkt/freshfoss-green-25kg/

Gi kalven den beste starten på livet

Et tema som vi ikke kan få snakket nok om er kalvehelse. Kalver fødes med et sterilt tarmsystem og en steril fordøyelseskanal, så god hygiene er svært viktig. Det er mange som har behov for råmelk til kalven nå, men bruker du rett Råmelkserstatning? Råmelkserstatningen fra Provita er et hett produkt om dagen, og hver uke renner bestillingen inn. Ved bruk av råmelkserstatning fra Provita sikrer du at kalvene får i seg nok proteiner og næring. Råmelkserstatningen inneholder også ekstra eggepulver og vitaminer

Fordeler:

 Inneholder naturlig tørket råmelk.

Antistoffer/eggepulver som beskytter mot blant annet E.Coli, Rotavirus, Coronavirus og Salmonella.

Høyt energinivå.

Inneholder proteiner med høyt næringsnivå.

Pulveret er enkelt å blande ut.

300g pose, tilsett 1.5L lunket vann. ca 2 liter ferdig blandet

Bestilles her: Provita Råmelk-erstatning til kalv 6x300g kr 1790

Få en frisk og sprek kalv med Provita Protect

Reduser kalvediaré med Provita Protect. Europas eneste probiotika som er dokumentert på lik linje med veterinær medisin, til forebygging av diaré hos kalver. Protect fra Provita er absolutt en av våre bestselgere.  Kalvediarè er et stort problem, men med Provita Protect så er det klinisk bevist at den reduserer risikoen for kalvediarè med hele 83 prosent.

Andre fordeler:

 Forhindrer skadelige bakterier i tarmsystemet.

 Forbedrer fordøyelse og vekstrater.

 Garantert virkning, sikkerhet og kvalitet.

Bestilles her