fbpx

Når Agroteknikk 2021 sparkes i gang vil det være over 70 nyheter å glede seg til. For å bli godkjent som offisiell Agroteknikk-nyhet skal produktet ikke ha vært lansert, markedsført eller blitt sett innen en viss dato. Produktene må også presenteres på årets messe, og der har en mulighet til å kjøpe årets nyheter. Listen for årets nyheter er for lang til å nevnes, men du kan vente deg ventilasjonsvifte, digitale løsninger, såfrø, en serieprodusert el traktor og andre traktorer. Med andre ord, stor bredde og tett mellom nyhetene på Agroteknikk 2021. 

 

3B Service AS kommer også med nyheter til Agroteknikk 2021. Her er det mange spennende produkter som vi tror vil falle i smak hos bonden. Noen av produktene du vil kunne se på årets messe er:

 

Progiene kalvediarè test-kit 

Dette produktet har en veldig spennende egenskap som gjør at den kan påvise E. Coli, Rotavirus, Coronavirus og Cryptosporiduium hos kalven innen 10 minutt. Med hver eske får du med fem testere som hjelper deg som bonde med å holde kalvene friske. Vi kan også fortelle at nyheten er på tilbud, så det er verdt å sjekke ut dette produktet nå.

 

Morris K2 EP longlife grease red

Dette produktet blir produsert av den anerkjente leverandøren Morris Lubricants. Vi har allerede fått gode tilbakemeldinger på dette produktet.

 

Styrk Sau

Dette er et produkt det har våre stor etterspørsler etter, mye på grunn av at dette kan være et alternativ til Nordic Block sine bøtter. Vi er alltid ute etter å utvikle vårt sortiment, og det å gi kunden flere alternativer. Styrk Sau passer til alle gårder, og spesielt for deg som har litt mindre areal å boltre deg på.  Finnes her: https://butikk.3bservice.no/produkt/styrk-sau-20kg/

 

Dette er et tilskuddsfôr som har planteekstrakter med kjente effekter mot koksidiose. Produktet er helt reseptfritt, og har ingen tilbakeholdelsestid.
Forsøk har vist at VitCox opprettholder tarmens sunne overflate og diarè forårsaket av parasitter reduseres betydelig. Ikke nøl med å prøve ut VitCox i dag!

 

Program

Det er ikke bare nye produkter å se frem til. Agroteknikk 2021 inneholder et godt og variert program. En kan få med seg faglige foredrag, kåringer, morsomme innslag og ikke minst møte igjen gode kollegaer og kontakter. Faglig påfyll skal du ikke være redd for å gå glipp av på årets messe. Der kan du se frem til læren om presisjonslandbruk, roboter, HMS eller høre hvordan andre bønder lykkes i sin drift. Det vil også være en egen konferanse for kvinnelige bønder, slik som det var i 2018. Konferansen byr på ti korte foredrag med fagpersoner og driftige bønder som deler utfordringer og gleder fra sin arbeidshverdag. Det er fortsatt bare 13 prosent av kvinnelige bønder i dette landet, og ingen har noe imot at dette tallet øker i fremtiden. 

 

 

 

Alt i alt mye å glede seg til, og vi håper å se deg på Agroteknikk 2021.

Hvis du ikke har fått med deg vårt første nyhetsbrev så kan du lese det her: https://mailchi.mp/dec2c4dc2d58/spennende-tider-i-vente?fbclid=IwAR0M1VmpYot2tLhz3FoC9x3Pqa7Ve565ENOpsQ3MkrEqqRl5RFsKdTUAqQE 

Gå ikke glipp av neste nyhetsbrev ved å melde deg på her: https://butikk.3bservice.no/newsletter/