fbpx

Landbruksarbeid stiller krav til arbeidstøyet. Klærne må kunne brukes til arbeid i og rundt fjøset, ute på beiter og mange andre plasser. Ulike situasjoner der mye søle, skitt, reparasjoner og vedlikehold av gården som gjør at gode arbeidsklær blir helt nødvendig. Samtidig skal klærne være behagelige å ha på uansett arbeidsstilling. Vi har som oppgave å passe på dyrene, de skal selvsagt ha det bra, men en må ikke glemme å passe på seg selv også. Gode forhold for dyrene og bonden er det som skaper et godt landbruk. Heldigvis finnes det mange gode arbeidsklær der ute, som passer til alle former, kjønn og smak.

 

Leverandører

Hos oss finner du et stort spekter av ulike klær, men også noen ulike leverandører så du har et fluss å velge mellom. Leverandøren SIOEN har i mange år levert klær til ulike industrier der en trenge slitesterke klær. Fra SIOEN finner du blant annet jakker og kjeledress i vår nettbutikk.  Du finner behagelige og slitesterke hansker fra OPTI Flex og STRONGHAND.  Til slutt er det Dassy som leverer det meste av arbeidsklær. Denne leverandøren har over 45 års erfaring i å produsere arbeidsklær. Samarbeidet med Dassy begynte i starten av 2020 og vi har ikke sett tilbake. Dei leverer klær som både er knalltøffe, behagelige og kvalitetssikret.

 

Klær til alle kjønn 

Det er klart mer mannfolk som er hovedbruker på norsk gårdsbruk, men ifølge statistikk så øker andelen av kvinnelige bønder. Da blir det også mer etterspørsel etter arbeidsklær for kvinner, noe som er veldig bra. En favoritt i vår nettbutikk er Dassy Helix arbeidsbukse som er laget for kvinner. Norsk landbruk er for alle, og det er viktig å ha gode klær som gjør jobben morsommere. 

Ulike vær sesonger 

De ulike vær sesongene er viktig å ta med i betraktning når en fornyer garderoben. I Norge kan været og klimaet bli ganske tøft, med mye vind og regn. En vil ha større sjans for å bli sjuk også vist en ikke går med riktig klær. Gode tips kan være Dassy sin vinterjakkeTiden går fort og plutselig er det vinter, og da vil det alltid være godt med en termos kjeledress. De fleste har sine preferanser, og måter å kle seg på, men når kulden kommer bør en være forberedt.

 Noen av våre mest populære produkter er ofte arbeidsbuksene. Disse hjelper deg med å utføre en god jobb, og de ser ikke så verst ut heller. Her er fire bukser som ikke er feil å ha i garderoben:

Dassy Dynax: Er en knalltøff og behagelig bukse som garanterer bevegelsesfrihet takket være tripper stretch

 

Dassy Melbourne: Denne inneholder en stor del elastan for ekstra komfort i tillegg til å være utstyrt med flere lommer.

 

Dassy Helix: Helt ny bukse for damene! Buksen har praktiske og godt plasserte lommer og et moderne, rent utseende.

 

– Dassy Chicago: Her får du god kvalitet med knelommer som har plass til knebeskytter. En tøff og behagelig arbeidsbukse som er godt synlig på grunn av materiale av refleks.

Alt i alt så er riktig arbeidsklær helt essensielt, uansett yrke. Bonden fortjener gode arbeidstøy og det skaffer vi gladelig til deg. Bare å ta kontakt om det skulle være noe du lurte på, og resten av vårt sortiment finner du her: https://butikk.3bservice.no/arbeidsklaer/