fbpx

Det snakkes i disse dager mye om god håndhygiene, vet du hva en god håndhygiene innebærer?

Hendene våre er det perfekte transportmiddelet for virus og bakterier som leter etter nytt oppholdssted. Infeksjonssykdommer skyldes som regel virus eller bakterier, og en rekke av de vanligste infeksjonssykdommene overføres via hendene. God håndhygiene er det viktigste tiltaket mot smitte og vil føre til sjeldnere sykdom. Vasker du hendene skikkelig med såpe og vann i 30 sekunder forsvinner opptil 99% av alle mikroorganismene. Håndvask i 5-8 sekunder fjerner derimot bare 50-75% av mikroorganismene.

Vet du hvordan du rengjør hendene på best mulig måte?

Å bruke håndsåpe og vann er den vanligste måten å rengjøre hendene på, men du kan også bruke alkoholbaserte desinfiserende produkter. Slike produkter krever ikke vann, og er derfor super å bruke i situasjoner hvor såpe og vann ikke er tilgjengelig. Dersom hendene dine er synlig skitne, vil det være nødvendig å vaske dem med såpe og vann.

Vi i 3B Service er opptatt av god håndhygiene og har flere produkter som kan hjelpe deg å opprettholde dette. Blant annet har vi håndsåpe fra CID LINES  som er mykgjørende og perfekt til daglig bruk.

Har du ikke tilgang til vann kan du for eksempel bruke Etanol 85% håndsprit. Produktet kan brukes på både hender og overflater, og desinfiserer enkelt og effektivt. Det inneholder også glyserin som sørger for å fukte huden, slik at den ikke tørker ut.

Et annet alternativ er å bruke Sendy rensekluter fra Nettuno som enkelt og effektivt fjerner smuss. Klutene har også tilsatt fuktighet som sørger for å holde hendene dine myke og fuktet. Disse kan du også bruke på verktøy og maskiner hvor det ikke er tilgang på såpe og vann.

Både håndsåpen fra Cid Lines, Etanol 85% og Sendy Wipes finner du i nettbutikken vår!