fbpx

Med Provita Advance+ tenker du fremtid og sparer penger. Ensileringsmiddelet har en garantert totalmengde på 1,2 millioner CFU/g fôr. Ingen andre melkesyrebaserte ensileringsmiddel tilbyr en slik enorm mengde i startpakken. Dette blir flere og flere heldigvis klar over.

Bonden Johannes Hjelmeland har brukt Provita Advance+ i flere år nå, og erfaringsmessig er han veldig fornøyd med resultatene til fremtidens ensileringsmiddel; «Jeg merker en stor forskjell når jeg bruker Advance+ sammenlignet med andre ensielringsmidler som er syrebaserte. Jo flere av riktig type bakterier, jo bedre. Derfor virker Advance+ mer effektivt enn andre ensileringsmidler. Når en bruker syrebaserte ensileringsmidler kan en oppleve feilgjæring, dette har jeg aldri opplevd etter jeg byttet til dette produktet fra Provita»

Hjelmeland er også imponert over Advance+ sine andre egenskaper;

«I tillegg er Advance+ mer skånsom for maskinene, og jeg har merket at det har blitt mye mindre slitasje og rust når jeg bruker dette melkesyrebaserte produktet. Dette fører til mindre vedlikehold og forlenger levetiden på maskinene mine som selvfølgelig er positivt økonomisk.

Når slåtten starter så gjelder det å være godt forberedt, og med Advance+ er du på god vei.

Fordelene er mange:

En unik formulering på det norske markedet 

Mest for pengene – 1,2 millioner bakterier per gram fôr

Gratis NIR-analyse hos 3B Service & Agro AS

Rekord billig

Brukes i fôr på alle nivåer av tørrstoff

Veldig positive resultater i EU med svært god effekt på tørrstoff fra 24 % til 69 %. 

Kan brukes i et bredt spekter av avlinger, inkludert alle typer gress og mais.

Svært prisgunstig, og kontra andre ensileringsmidler vil det være mye penger å spare.

Vi tar med en siste oppfordring fra Johannes Hjelmeland;

«Mitt tips til bønder er å passe på at du bruker tilstrekkelig mengde Advance+. Jeg har en veldig god opplevelse som kunde hos 3B Service & 3B Agro AS. Salgsleder Dan Robin er flink til å følge opp og kontakte meg for å høre hvordan det går. Når det kommer til bestilling går dette smertefritt ved at jeg ringer og sier hva jeg trenger påfyll av, så mottar jeg prdouktene få dager etter.

Du finner Provita Advance+ her: https://butikk.3bservice.no/produkt/provita-advance-ensileringsmiddel-4x250g/

Vi setter alltid pris på dine tilbakemeldinger, så ta gjerne kontat med oss på:

Mail: dan@3bservice.no

Tlf: 477 55 085