fbpx

Vi starter like gjerne første helgen i 2022 med et pang!

En ny kampanje ruller ut i dag, og her gjelder det å ha sprintmodus på. Det vil gå unna, i fjor ble det fort solgt ut. Vi snakker nemlig om Provita produktene Råmelkserstatning til lam og Lamb Response. Her er det første mann til mølla prinsippet som gjelder, og kampanjen varer så lenge lageret rekker.

Kombiner 6 stk. totalt eller mer av Provita Råmelks-erstatning til lam og eller Lamb Response og få 10% avslag. Kombinerer du 15 stk. eller mer totalt av Lamb Response og eller Provita Råmelks-erstatning til lam får du hele 15% avslag på din bestilling.  Og ikke nok med det, du får fraktfri levering for begge alternativene, og vi trekker avslaget fra på fakturaen! Har du råd til å IKKE sjekke ut denne kampanjen? Under kan du lese litt om egenskapene til disse anbefalte produktene.

Link til kampanjene her:

https://butikk.3bservice.no/produkt/provita-rmelks-erstatning-til-lam-12x50g/

https://butikk.3bservice.no/produkt/provita-lamb-response-100ml/

PS: Levering i februar.

Provita Råmelk-erstatning til lam er et alternativ til naturlig råmelk for nyfødte lam. Den inneholder naturlig EU – produsert, tørket råmelk og et høyt nivå av eggepulver som beskytter det nyfødte lammet. Provita Lamb Colostrum bidrar også ved å tilby lam en lett tilgjengelig tilførsel av karbohydrater, fett, proteiner, mineraler og vitaminer. Oppbyggingen av karbohydrater vil raskt øke blodsukkeret, noe som gir lammet energi til å opprettholde kroppstemperaturen og for å få lammene raskt opp og stå og die raskt. Pulveret løser seg lett opp i lunkent vann.

Andre fordeler:

 • Umiddelbar og sakte frigjøring av energi
 • Høyt innhold av godartede bakterier
 • Praktisk å bruke og enkel å blande

 

 

Provita Lamb Response er et oralt tilskudd som gir lammet godartede bakterier, eggepulver og vitaminer. Produktet er et komplementært fôrtilskudd som gir nyfødte lam, en konsentrert tilførsel av bakterier, eggepulver og vitaminer.

Produktet er utviklet for å bidra til å etablere en gunstig tarmflora i ny fødte lam.

Fordeler:

 • Tilfører tarmsystemet sunne bakterier.
 • Kickstarter metabolismen til nyfødte lam og får dem til å reise seg og begynne og die raskere.
 • Nøyaktig og enkel i bruk.

 

 

Et tema som vi i 3B Service & 3B Agro setter veldig høyt er dyrehelse, og det vet vi at dere også gjør. Vi er svært opptatt av dette og derfor synees vi det er stas å tilby gode produkter som gjør jobben på gården forhåpentligvis litt enklere. Du har kanskje hørt om slevelam tidligere, dette brukes som navn på en samling kliniske symptomer hos nyfødte lam. Disse inkluderer:

 • Sløvhet
 • Lammet vil ikke lete etter spenen
 • Mye sleving
 • Oppblåst mage
 • Tilbakehold mekonium (avføring)

Denne tilstanden forårsakes av at E.coli koloniserer tynntarmen og formerer seg rask og frigir giftstoffer. De første kliniske symptomene på slevelam er et sløvt lam som begynner å sleve mye innen få timer.

Lammet blir sløvere, nekter å spise og kollapser til slutt. Utspilt buk full av luft og diaré er vanlig, og det rammede lammet dør innen et par timer.

Hvordan kan du forhindre dette?

Forebygging er bedre enn kurering – til nyfødte lam anbefaler vi:

 • Gi godartede bakterier og spesifikke antistoffer slik som Provita Lamb Response.
 • Gjør kvaliteten på råmelken bedre med mineraler som gis før lammingen.
 • Bruk erstatningsråmelk slik som Provita Lamb Colostrum.

 

En kombinasjon over de overnevnte vil gi dine nyfødte lam en bedre beskyttelse.

Når vi er inne på gode produkter, så må ikke vi glemme det andre produktene vi har. Kenofix som sørger for den ultimate beskyttelsen. Kenofix er klar til bruk på alle dyreslag (griser, storfe, sauer og hester). Desinfiser med Kenofix ved å spraye 15-20 cm fra huden, klauer, klør, knær, hale, ører, navler eller skrotum.

Andre fordeler:

 • basert på klorkresol og tea tree olje
 • kraftig og holdbar desinfeksjon
 • enkel å bruke, rask og presis
 • «second skin» teknologi
 • filmen er pustende, slipper gjennom oksygen

Du finner Kenofix her: https://butikk.3bservice.no/produkt/kenofix/

Får sauen eller lammet nok mineraler og vitamin? Med Nordic Block Premium til sau/lam får du et produkt som er designet for de nordiske forholdene, og da spesielt norsk landbruk, med tanke på de store manglene av selen og vitamin-E.

Nordic Block PREMIUM – er den mest effektive og økonomiske måten du kan sikre deg at husdyrene dine får i seg essensielle næringsstoffer. Denne metoden å gi tilskuddsfôr på, sikrer dyrene en optimal immunstatus på individnivå og er utviklet til bruk både ute på beite og under innefôring.

Les mer her: https://butikk.3bservice.no/produkt/nordic-block-premium-u-kobber-20kg/

Må alle ha en fin helg og nyte den mens dere kan, det samme gjelder denne kampanjen 😉