fbpx

Det er noe med våren – dyrene sleppes på beite, russen ruller og det samme gjør vi??

Denne uka har vi nok en gang tatt bilen fatt og besøkt flere av våre nye og trofaste kunder. Det er tider som dette som gjør arbeidshverdagen ekstra innholdsrik. Det er kjekt å være tilstede der det skjer å se hvordan bøndene drifter og tar vare på våre firbente venner. Det er mye hardt arbeid, og i disse tider ser kalver og lam verden for aller første gang. Bonden følger med og har god kontroll på når en fødsel bør finne sted. Alltid på alerten – innen rekkevidde og klar til å ta i et tak om det er nødvendig.
Vi kan sette oss i bilen og rulle videre til neste destinasjon, vell vitende om at vi ikke skal være hverken jordmor eller jordfar det neste døgnet. Puta treffer vi i løpet av døgnet og kaffien drikker vi opp..
Vi tar av oss hatten – FOR en jobb dere gjør! ?
Her kan du se bilder fra noen av gårdene vi besøkte denne uka:
Kundebesøk hos Odd Arne Myromslien
Odd Arne kan fortelle at han gir alle sine lam:

Kenofix –  Lambresponse og Råmelkserstatning for lam. I tillegg bruker han Baktifukt under hele lammingsperioden. Han har også ammekyr som bruker Provita protect og Råmelk kalv. I år vil også alle sauer og lam få Provita Sheep før de slippes på beite.

Kundebesøk ho Nils Olav Hummelsgård:
Ingen beskrivelse er tilgjengelig.
Kundebesøk hos samdrift Olstad Hansen:
Ingen beskrivelse er tilgjengelig. Ingen beskrivelse er tilgjengelig. Ingen beskrivelse er tilgjengelig.
Vi ruller videre og vil i tiden framover besøke flere av våre nye og faste kunder på veien – dere er utrolig viktig for oss, og vi er veldig takknemlige for den gode responsen vi får på produktene våre og den jobben vi gjør. TUSEN TAKK ❤️
Klikk deg gjerne inn på NETTBUTIKKEN vår for å lese mer om produktene vi har nevnt tidligere i dette innlegget.
GOD HELG  ?