fbpx

Bakti-Fukt tørr-des pulver, rimeligt og effektiv for å dempe smittetrykk

HAR DERE HØYT SMITTETRYKK I FJØSE?

PRØV: BAKTI-FUKT Det hjelper?

Dette er det billigste og enkleste du som bonde kan ta ibruk for å dempe smittetrykket umiddelbart. Her trengs det ikke invisteringer i dyrt utstyr.

Bakti-fukt er også kjempefin til bruk i talle. Strø på Bakti-Fukt før du fyller på med ny halm/flis. Ekstremt effektivt mot flue-larver?

3B Service AS er forhandler av Bakti-Fukt.

Bakti-Fukt er et støvfritt, fuktabsorberende pulver som også reduserer luktplager ved å binde ammoniakk. Den suger opp fuktighet fra binger og båser, uten at den etser på gulv og innredning.

Bakti-Fukt reduserer luftfuktigheten og derfor risikoen for luftsmitte. Den er lett å bruke og kan spres mens dyrene er i fjøset.

Bakti-Fukt er dokumentert ugiftig, dvs. at den ikke er hudirriterende eller helseskadelig for mennesker og dyr.
Den minsker livsbetingelsene kraftig for flue- og loppelarver på to måter, både ved at den er desinfiserende og dens uttørkende egenskaper.

Bakti-Fukt er selvsagt pH-nøytral og dermed ikke irriterende for omgivelsene og fremmer et betydelig lavere smittetrykk i ditt fjøs.

Bakti-Fukt inneholder kritt som fukt absorber og kan suge opp inntil tre ganger sin egen vekt.

Bakti-Fukt er en effektiv bakteriedreper, og virkningen mot for eksempel e-coli bakterier, salmonella, campylobacter, tarmbrann type A, aspergillus og stafylokokker er veldokumentert.

Forpakning: 40×25 kg

Les mer her: https://3bservice.no/desinfisering/

Eller ring oss direkte nå på: 477 55 085 ?