fbpx
Nylansering! Vi kan igjen presentere enda et nytt produkt. Vårt sortiment tar ingen ende, og vi kan forsikre deg om at nykommeren Morris K2EP longlife grease er et anerkjent og kvalitetssikret produkt.
Leverandøren Morris Lubricants har i over 150 år produsert, blandet og distribuert oljer, smøremidler og fett etter verdensklasse standarder. Morris har i hele fem generasjoner satt søkelys på kvalitet, innovasjon fleksibilitet og tillit. Dette resulterer i en rekke førsteklasses produkter og tjenester som er kjent over hele verden og selges i over 90 forskjellige land, og vi er svært stolte av å kunne tilby deres produkt i vår nettbutikk. Det er ikke uten grunn, at noen av det aller største innen internasjonal motorsport mottar leveranser fra Morris Lubricants. 
Hva produkt er dette?

Morris K2 EP er et førsteklasses multifunksjonell litiumkompleksfett for smøring av alle anti-friksjon- og rullelagre for bruk i industrielle og automotive applikasjoner. Fettet har høyt klebendeevne og har eksepsjonell ytelse, dette er noe som gir en lengre tid mellom smøreintervallene, selv under vanskelige forhold og over et bredt temperaturområde.

Funksjoner:

– Eksepsjonell mekanisk stabilitet forlenger re-smøreintervaller. 

– Utmerket oksidasjonsstabilitet gir varig smøring ved høye temperaturer.

– Utmerket EP og slitasjebestandig ytelse.

– God korrosjonsbestandighet beskytter komponenter som fungerer under våte forhold.

K2EP applikasjoner

K2EP er utviklet for bruk i hjul og andre lagre, og som et flerbruksfett for biler, varebiler, lastebiler, busser, og anlegg som bulldosere, skrapere, lasteskuffer og dumper hvor det vil gi enestående ytelse. Det anbefales også for bruk i industrielt utstyr som opererer ved høye temperaturer. Som med alt fett som blir brukt for første gang, må du kontrollere kompatibiliteten med det påførte fettet og om nødvendig rense lagrene før påføring. På samme måte må du som hovedregel passe på å ikke smøre for mye og påføre mengden fett som er anbefalt av lagerprodusenten. 

Alt i alt er dette et fantastisk produkt som er anerkjent verden over, og vi er strålende fornøyd med å kunne tilby Morris K2 EP til våre kunder, og ikke nok med det. Vi har i denne anledning en tilbudskampanje gående, der du får produktet til 50kr per stk ved kjøp av en kartong på 36 stk. 

Vi vil også minne på Agroteknikkmessa som er i slutten av november, der kommer vi med mange gode kampanjer og spennende produkt. Følg med på våre sosiale kanaler fremover for mer info.

PS: Nå kan dere motta kampanjer, nyheter og informasjon rett på mailen aller først. Påmelding her: https://3bservice.no/kontakt/. Eller ved å sende melding med namn og e-mail til 41 49 7227.