fbpx

Den siste uka har vært fylt med solrike dager rundt om i hele Norge.  Hardkjøret og den hektiske perioden for bonden har startet mange steder. Vi snakker nemlig om vårens vakreste eventyr. 

 

Våronna sørger for at dyrene har mat gjennom vinteren, og når grovfôret i norsk melke- og kjøttproduksjon har en samlet verdi på 10 milliarder kroner så vet en hvor viktig denne perioden er. Våronna er kjent som “vårens vakreste eventyr”, dette er riktig av mange grunner, men en kommer ikke unna det tunge, stressende og intense arbeidet som bonden har foran seg. Noe som gjør dette til vårens mest hektiske periode! Når våronna står på som verst er det ikke mye fri å få for bøndene. Å fylle dagene med arbeid fra morgen til kveld er ikke et problem! Det er alltid noe som må gjøres, og det er viktig å ikke ta noe for gitt når det kommer til maten vi får på bordet.

Fremtidens ensileringsmiddel

ensileringsmiddel

Det finnes produkter som er essensielle å ha på gården rundt disse tider, og et av de er ensileringsmiddelet Advance+ fra Provita. Med Provita Advance+ tenker du fremtid og sparer penger. En garantert totalmengde på 1,2 millioner CFU/g fôr. Ingen andre melkesyrebaserte ensileringsmiddel tilbyr en slik enorm mengde i startpakken. Et produkt kan være så godt som bare det, men det er ikke før bonden har gitt sin erfaring at vi i 3B Service & 3B Agro er fornøyd. Derfor er det ekstremt hyggelig at bonden Johannes Hjelmeland sier dette om Provita Advance+; «Jeg merker en stor forskjell når jeg bruker Advance+ sammenlignet med andre ensileringsmidler. Jo flere av riktig type bakterier, jo bedre. Derfor virker Advance+ mer effektivt enn andre ensileringsmidler»

Virker dette interessant ut?  Det trur vi det gjør! Produktet finner du her: https://butikk.3bservice.no/produkt/provita-advance-ensileringsmiddel-4x250g/

Vi ønsker alle våre kunder og bønder i dette landet en fin våronn – og god helg??