fbpx

3B Agro AS på turné: Bli med oss på høstens mest spennende landbruksmesser!

Høstsesongen er alltid en spennende tid for oss i 3B Agro AS, da vi tradisjonelt deltar på noen av landets mest anerkjente landbruksmesser. Dette året er intet unntak, og vi er glade for å kunne invitere deg til å besøke oss på flere arrangementer i de kommende ukene.

Bilde av en ku og en kalv

Tomatfestivalen, Finnøy – Lørdag 19. August:

Starter vi med den lystige Tomatfestivalen på Finnøy. Bortsett fra å nyte lukten av ferske tomater, inviterer vi deg til å oppdage vårt utvalg av landbruksprodukter på stand nummer 50. Vi er stolt generalsponsor av Tomatfestivalen.

Agrisjå, Hell – 25-27 August:

Dette arrangementet blir spesielt viktig for oss i år. På Agrisjå vil vi stolt lansere en stor nyhet om 3B Agro AS, noe spennende vi tror vil gagne hver enkelt av våre kunder. Du finner oss på stand i11.

Dyrsku’n i Seljord, 08-10 September:

Sist, men ikke minst, skal vi være til stede på Dyrsku’n i Seljord. I år deler vi stand med våre samarbeidspartnere Maskindrift/Mchail på stand C411. Kom og oppdag hva vi sammen har å tilby innen landbruksmaskineri og agroprodukter.

Vi i 3B Agro AS er lidenskapelig opptatt av å bidra til en bærekraftig og innovativ landbrukssektor. Derfor ser vi frem til å dele våre nyeste løsninger, kunnskap og produkter med deg.

Møt oss, diskuter med oss, og finn ut hvordan vi sammen kan forme fremtiden for landbruket. Vi gleder oss til å se deg!

Har du noen spørsmål eller noe vi kan hjelpe med? Ta kontakt for en hyggelig prat

12 + 2 =

Tut og kjør!

FOR en uke! Vi har på nytt vært ute på landveien og nytt godt av nydelig vær. Bjørn Harald har tatt turen fra Otta og sørover i landet, mens Dan Robin og Robert har besøkt Strand og Sjøholt. På vår tur har vi besøkt nye og gamle kunder. Vi har møtt mange hyggelige...