fbpx
Det skjer mye hos oss for tiden. Nye produkter kommer på løpende bånd, og årets store happening er rett rundt hjørnet. Vi driver også på med å lage til vårt første nyhetsbrev, og vil du ikke gå glipp av noe, så kan det være smart å melde seg på.

 

Provita er verdensledende på produkter til forbedret dyrehelse, og som stolt forhandler med de, leverer vi produkter av enestående kvalitet til våre kunder.  Skulle du ha behov for råmelk til kalven, vil vi anbefale å prøve ut denne supre råmelkserstatningen. Får ikke kalvene nok tilgang på råmelk? Ved bruk av råmelkserstatning fra Provita sikrer du at kalvene får i seg nok proteiner og næring. Råmelkserstatningen inneholder også ekstra eggepulver og vitaminer.

Hvis dette høres interessant ut å ha på gården, anbefaler vi å ta en titt her: https://butikk.3bservice.no/produkt/provita-ramelk-erstatning-til-kalv-6x300g/

En må ikke glemme vårt siste produkt som har ankommet nettbutikken. Progiene kalvediarè test-kit har en veldig spennende egenskap som gjør at den kan påvise E. Coli, Rotavirus, Coronavirus og Cryptosporiduium hos kalven innen 10 minutt. Med hver eske får du med fem testere som hjelper deg som bonde med å holde kalvene friske. Vi kan også fortelle at nyheten er på tilbud, så det er verdt å sjekke ut dette produktet nå. Klikk her for å se en video med produktet i bruk.

Progiene kalvediaré test-kit finner du i vår nettbutikk: https://butikk.3bservice.no/produkt/progiene-kalvediare-testkit/

 

 

Årets store kampanje ruller fortsatt videre, men enden nærmer seg no. Så her gjelder det å være raskt ute, for denne prisen har ikke du råd til å gå glipp av. Advance+ fra Provita har levert gode resultater siden 2017, og vi i 3B Service har fått mange gode tilbakemeldinger på dette produktet. Med denne kampanjen vil det være mange fordeler:

Leveres i desember

En unik formulering på det norske markedet 

Mest for pengene – 1,2 millioner bakterier per gram fôr

Gratis NIR-analyse hos 3B Service

Rekord billig

Brukes i fôr på alle nivåer av tørrstoff

Veldig positive resultater i EU med svært god effekt på tørrstoff fra 24 % til 69 %. 

Kan brukes i et bredt spekter av avlinger, inkludert alle typer gress og mais.

Prisen på denne kampanjen er unik, og kontra andre ensileringsmidler vil det være mye penger å spare.

Kampanjen finner du her: https://butikk.3bservice.no/produkt/provita-advance-ensileringsmiddel-4x250g/

Agroteknikk

Som de fleste vet så blir Agroteknikk arrangert 25 -28 november på norges varemesse i Lillestrøm. Her er det bare å sette av datoen, for dette blir både innholdsrikt, lærerikt og ikke minst veldig kjekt. Som i 2018 så står vi på standnummer A1- 05. Her håper vi flest mulig kommer innom for en hyggelig prat, og vi kan love litt godsaker og kaffe. Vi er akkurat nå ferdig med å dele ut et messepass til årets messe, men fortvil ikke. Du får mulighet til å delta igjen. Følg med på bloggen og de sosiale kanalene våre fremover så kan også DU sikre deg et gratis messepass! 

Nyhetsbrev 

Det er snart duket for vårt første nyhetsbrev, og der kan du forvente deg innhold som er aktuelt, og som dekker kortere perioder. Så du vil alltid være godt oppdatert på hva som skjer akkurat nå. 

Til slutt vil vi gratulere Karl Mattis Persson som vinner av konkurransen av et messepass til en verdi av 526 kr. Vinneren blir kontaktet ?