fbpx
Årets første messe for 3B Service & 3B Agro er kun en uke unna, og vi ser frem til å møte deg! Datoen for Horva er 26 – 28 august, og du vil kunne finne oss på stand nummer 32. Der står vi sammen med Skogly Agro, som lagerfører en del av våre produkter.

 

I 2019 var Horva den første, nordnorske landbruksutstillinga som ble gjennomført midt i byen. Det resulterte i besøksrekord og økonomisk overskudd. Årets messe blir også arrangert midt i i sentrum av Sandnessjøen. Under messen får du se framtidsrettet produkter og moderne utstyr, familieaktiviteter og folkefest – Horva samler både de som driver innenfor landbruksnæringa og de som har glede og nytte av den. Det blir også tid til debatt under messen, så når du tar en pause fra vår stand vil du kunne høre en meget interessant debatt om jordbruksoppgjøret.

Viktig debatt under Horva 2022.

 

Horva er en stiftelse som har representanter fra HALD-kommunene. Formålet med Horva er å markere og posisjonere Nordnorsk landbruksnæring. I 2019 ble arrangementet flyttet inn til Sandnessjøen sentrum, og oppslutningen og interessen var stor i hele Nord-Norge og Trøndelag. Suksessen med å flytte messa til byen følges opp med at også årets arrangement arrangeres i sentrum. Her vil det bli gratis inngang og mye spennende for hele familien. Det blir også både faglige og kulturelle innslag i tillegg til messefest og mye mer.

Vi håper flest mulig kommer, vi og Skogly Agro er i hvert fall veldig klare til å møte folk som er opptatt av norsk landbruk. På standen vil du få møte hyggelige folk, super god kaffi og vi tar med oss produkter som vi vet vil være av interesse. Alt i alt mye å glede seg til, og vi håper å se deg på Horva 2022.

Ta gjerne en tur innom nettbutikken vår og bli bedre kjent med våre produkter, før messen: https://butikk.3bservice.no